Zomerkamp

Voor 10 dagen gaan we in de zomer op pad, de route voert ons naar Friesland, over de randmeren of naar Amsterdam.
Na het ontbijt worden de vletjes klaargemaakt voor de dagtocht. Als de vletjes vertrokken zijn gaat ook de Volharding onderweg naar de nieuwe overnachtingsplaats, eventueel worden er onderweg boodschappen gedaan. Als de kinderen in de middag weer bij de volharding aankomen wordt er begonnen met de avondmaaltijd, dit wordt gedaan door de dienstbak onder begeleiding van de leiding. Na het avondeten volgt weer een spel of avondactiviteit.

Admikamp

Admikamp is een gezamelijk kamp met de groepen van Dieren, Twello en Deventer (de Admiraliteit). In het hemelvaartsweekend trekken we met zijn allen naar Giesbeek, Zwartsluis of een andere plek om per bak te strijden om ‘de bel’. Door punten te verzamelen bij verschillende spellen kan de sterkste, snelste en beste bak deze bel in ontvangst nemen en bij zich houden tot het volgende kamp

Herfstkamp

In een van de laatste weekenden van het vaarseizoen trekken we er met de zeeverkenners op uit naar Terschelling. Onder leiding van Aart (oud-lid) zeilen we met een van zijn klippers 2 dagen lang over de waddenzee. Mocht je een kijkje willen nemen naar hoe de klippers er van binnen uit zien, klik dan op de naam van de boot voor de website van Aart.