Bedankt voor een prachtig feest!

We willen allen aanwezigen van ons jubileumfeest bedanken voor de prachtige dag en de gulle donaties. We hebben met z’n allen 4124 euro weten op te halen en hier zijn we superblij mee!

Alle giften gaan direct naar de aanschaf van de nieuwe lelievlet, het verduurzamen van de Volharding en het onderhouden van onze vloot. Jullie donaties maken het mogelijk om nog meer te realiseren dus namens onze hele vereniging bedankt!

Denk je iets voor ons te kunnen betekenen of ben je benieuwd naar onze toekomstige acties? Kijk dan hieronder!


Onze toekomst plannen

Het jubilieumfeest mag dan afgelopen zijn maar wij gaan gewoon verder met acties in ons jubilieumjaar. Hieronder zijn onze toekomstige doelen. Mocht je zelf andere ideeën of suggesties hebben of denk je iets te kunnen betekenen voor ons. Stuur dan een mail naar nautilus.secretaris@gmail.com 

Nieuwe lelievlet

Zelfs lelievletjes hebben een houdbaarheidsdatum. Dit jaar staat de vervanging van een van onze vletten op het programma. De beschermheilige van deze vlet is inmiddels bekend, maar de nieuwe naam houden we nog even geheim. 

Verduurzaming

De stijging van de brandstofprijzen en oog op de toekomst hebben ons aan het denken gezet om de volharding te verduurzamen. Hiervoor willen we o.a. een kleine windturbine plaatsen zodat onze generator minder uren hoeft te draaien tijdens de opkomsten. 

Historie Nautilus in kaart brengen

Momenteel hebben we veel gaten in onze eigen geschiedenis. Dit is natuurlijk jammer want onze historie heeft onze verenging gemaakt hoe die nu is. Graag zouden we ons archief weer willen opbouwen.

Hiervoor hebben we wel hulp nodig. Mocht je fotos, verhalen of andere aanvullingen hebben dan kan je contact op nemen met nautilus.webbeheer@gmail.com 

Speciale dank aan Yipp & Co, AH de Brink, Christiaans, Hesta en Jan Baggen voor sponsoring en iedereen die veilingsitems heeft ingebracht!