Admikamp zeeverkenners

Admikamp is een gezamelijk kamp met de groepen van Dieren, Twello en Deventer( de Admiraliteit). In het hemelvaartsweekend trekken we met zijn allen naar Giesbeek, Zwartsluis of een andere plek om per bak te strijden om ‘de bel’. Door punten te verzamelen bij verschillende spellen kan de sterkste, snelste en beste bak deze bel in ontvangst nemen en bij zich houden tot het volgende kamp.

 

De sleep is tijdens admikamp erg lang!

Zomerkamp

Voor 10 dagen gaan we in de zomer op pad, de route voert ons naar Friesland, over de randmeren of naar Amsterdam.
Na het ontbijt worden de vletjes klaargemaakt voor de dagtocht. Als de vletjes vertrokken zijn gaat ook de Volharding onderweg naar de nieuwe overnachtingsplaats, eventueel worden er onderweg boodschappen gedaan. Als de kinderen in de middag weer bij de volharding aankomen wordt er begonnen met de avondmaaltijd, dit wordt gedaan door de dienstbak onder begeleiding van de leiding. Na het avondeten volgt weer een spel of avondactiviteit.

Er is ook de optie om 4 dagen mee te gaan, zo kunnen de jongere of nieuwe leden wennen aan een kamp.

Elk kamp begint met een kamppraatje. De regels worden besproken zodat we er voor iedereen een leuk kamp van kunnen maken.

Herfstkamp

Dit is een kamp voor de oudere zeeverkenners, het kader.
Het kamp wordt door de kinderen zelf georganiseerd, dit betekend onder andere dat er een route uitgestippeld moet worden, een ligplaats geregeld moet worden, er een boodschappenlijst moet komen, de boodschappen gehaald moeten worden en een kampprijs berekend moet worden.