We zijn op kamp geweest naar Terschelling op de Lauwerszee,de boot van een oud lid. Ondanks de kou was het ontzettend leuk!

lauwerszee

 

 

 

 

 

 

 

 


We hebben er weer een fijn admikamp opzitten, een aantal foto’s gemaakt door Arwen vind je op de pagina van http://zeeverkennersdeventer.nl/fotos-admikamp-2016/

 


Aankomende zaterdag, 6 juni, is het de DAG VAN DE WATERSPORT!
Ben je 18+ en geïnteresseerd in hoe het bij een watersportvereniging aan toe gaat ben je van harte welkom om te komen kijken vanaf half 2 te Zutphen (Loskade 1, bij de mooie blauwe boot).
Wij zijn een jongeren zeilvereniging ‘Nautilus’ waar voor iedere leeftijdsgroep activiteiten zijn. Benieuwd geworden wat er voor jou te doen is?
Durf het aan en kom met het prachtige weer langs!


We doen mee aan een actie van stichting Specsavers. Hiervoor hebben we jullie stem, elke dag, nodig!

De bijbehorende oproep:
Bij zeeverkennersgroep Nautilus in Zutphen vinden jong en oud elkaar op het water. Kinderen leren er zeilen en samenwerken en zijn lekker buiten. De groep wordt draaiende gehouden door enthousiaste vrijwilligers. Het onderhoud van de vloot wordt helemaal zelf gedaan. Een spoedeisende klus is het vervangen van de vloer van wachtschip de Volharding. Het plan is om een tweedehands vloer uit een binnenvaartschip te kopen en op te knappen met de hele groep. Hierbij is financiële hulp nodig.

 

——————————-

Sinds kort hebben we ook op Facebook een pagina:

Facebook Nautilus Zutphen

——————————-

19 oktober 2013 Beestentocht was weer een geslaagde dag. Er zijn veel blaren gekweekt en we hebben heerlijk gegeten van de stamppot.

—————————-

29 juni 2013 Ouderdag was gezellig met het mooie weer!ouderdag2013a

 

 

 

 

DSC_5556

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

—————————-

15 juni 2013 Met een speciale pizzabakopkomst hebben Arwen en Charlotte afscheid genomen als leiding van de zeeverkenners.
IMG_0410

 

 

 

 

 

 

 

 

 

—————————-

25 mei 2013 Mooi om de Loveboat weer te zien varen met vol tuig!
IMG_0273

 

 

 

 

 

 

 

 

 

—————————-
8-12 mei 2013 We hebben weer een geweldig Admikamp gehad. Dit jaar in Zwartsluis.
IMG_0125

 

 

 

 

 

 

 

 

—————————-
12 januari 2013 zijn de zeeverkennersvletjes uit het water gehaald voor het onderhoud. Op de kade zullen we ze schoonmaken, krabben, staalborstelen en weer opnieuw in een aantal lagen verf zetten.
De eerste wilde vaart vlet is weer te water gegaan.